14 de desembre de 2018
14.12.2018

Traslladen Jordi Turull a la infermeria de la presó de Lledoners per la vaga de fam

El metge personal i president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, ha informat que "malgrat mantenir-se estable, la situació individual fa aconsellable" el trasllat

14.12.2018 | 17:16
Traslladen Jordi Turull a la infermeria de la presó de Lledoners per la vaga de fam

L'exconseller de la Generalitat Jordi Turull ha estat traslladat aquest divendres a la infermeria del centre penitenciari de Lledoners (Barcelona) pel seu estat de salut, quan es compleixen dues setmanes de l'inici de la seva vaga de fam.

En un missatge a Twitter, recollit per Europa Press, el metge personal de Jordi Sànchez i Turull i president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, ha informat que quan es compleixen dues setmanes de l'inici del dejuni, "malgrat mantenir-se estable, el temps transcorregut i la situació individual fa aconsellable" el trasllat a la infermeria de l'exconseller.

Aquest divendres, en el seu perfil de Twitter, Turull ha fet públic, fa unes cinc hores, el següent missatge: "El Tribunal Constitucional resol les peticions que no activen la via europea. Quan la via apunta a Estrasburg dilata la seva resolució. On queden els nostres drets fonamentals?"

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook