14 de desembre de 2018
14.12.2018

Javier Moll defensa el dret del periodista a protegir les seves fonts

El president de Prensa Ibérica s'ha sumat a la concentració per la llibertat de premsa davant del TS

14.12.2018 | 19:35
Javier Moll, a la concentració davant el Suprem.

El president de Prensa Ibérica, Javier Moll, que edita el Diario de Mallorca -i també Regió7, entre altres capçaleres-, s'ha concentrat aquest divendres davant del Tribunal Suprem per donar suport a la concentració d'un centenar de periodistes que defensaven el dret al secret professional i protestaven per la confiscació de material als periodistes del diari balear i d'Europa Press en el marc del cas Cursach.

"És veritablement vital, no és una qüestió de solidaritat corporativa, és una cosa molt més profunda que afecta la democràcia en la seva essència més sensible", ha destacat Javier Moll.

En declaracions als nombrosos mitjans de comunicació que han donat cobertura a l'acte, Moll ha mostrat el seu suport "a la feina dels periodistes" i que "puguin realitzar la seva tasca sense el sobresalt que signifiquen els tristos esdeveniments" viscuts en els últims dies. "És senzillament una mostra de solidaritat amb els periodistes i la feina dels mateixos", ha subratllat.

Per al president de Prensa Ibérica, el què ha passat aquesta setmana a les redaccions de Diario de Mallorca i Europa Press és "gravíssim" perquè "s'ataca el dret del periodista de protegir les seves fonts, el que és una manera de retallar la possibilitat d'informar d'una manera lliure i que sigui eficient per als receptors d'aquesta informació".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook