12 de desembre de 2018
12.12.2018

Almenys tres detinguts en una macrooperació contra el tràfic de drogues a Catalunya

Més de 600 agents dels Mossos estan fent 37 entrades a Barcelona, l'Hospitalet, Sant Adrià i Granollers

12.12.2018 | 06:30
Imatge d'un dels registres.

Almenys tres persones han estat detingudes en la macrooperació policial contra el tràfic de drogues a Barcelona i l'Àrea Metropolitana, però s'esperen més detencions durant el matí. Ja està arrestada la persona que dona nom a l'operatiu, 'Popeye'.

En total s'estan fent 37 entrades en diferents punts de la capital catalana -especialment a la Mina-, l'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs i Granollers. L'objectiu és desarticular diferents punts de venda de drogues. El dispositiu ha començat cap a les 5 del matí i hi participen més de 600 agents del cos, així com un helicòpter. Moltes de les entrades es concentren a l'Hospitalet.

Entre els registres n'hi ha un a un domicili del carrer de la Rosa d'Alexandria de l'Hospitalet de Llobregat. S'ha detingut una dona a primera hora del matí i en les properes hores està previst que els agents s'emportin dos homes més arrestats.

A Barcelona hi ha entrades als carrers Germans Serra, Cristòbal Moura i a la plaça Telongo Baccio. Allà s'han produït dues detencions més.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook