Amb quin objectiu BBVA llança al mercat ‘BBVA Plan EstarSeguro’?

L'objectiu del Plan EstarSeguro és facilitar a les famílies el pagament de les diferents assegurances contractades i ajudar-los a millorar la planificació de les seves despeses. Permet agrupar les assegurances BBVA en una quota i pagar-les còmodament mes a mes, sense cost pel fraccionament, una cosa totalment nova en el sector assegurador. Així, ajudem al client a evitar les sorpreses quan arriba la renovació de les seves assegurances.

En què beneficia els clients de l’entitat?

Amb Plan EstarSeguro, els clients poden agrupar les seves assegurances BBVA de llar, salut, cotxe, vida o incapacitat laboral per a autònoms, en un únic rebut i fraccionar el pagament en 12 mensualitats sense que això suposi un increment en la prima. Es poden adherir al pla les assegurances noves i les ja contractades. A més, el client pot incloure o excloure les assegurances que vulgui en qualsevol moment sense preocupar-se per quan vencen. Tot això sense compromís de permanència i sense imports mínims.

Com es pot contractar aquest servei?

El servei és molt fàcil de contractar. Es pot fer des de l'app de BBVA, el web o a qualsevol oficina. Els clients també poden, de forma senzilla, incloure assegurances i consultar el rebut mensual, la data en la qual s'activen en el pla o el percentatge d'estalvi.

Permet bonificacions, en què consisteixen?

Sí, BBVA Plan EstarSeguro permet beneficiar-se de fins a un 15% de bonificació en totes les assegurances incloses en el pla. Aquesta bonificació és addicional als descomptes que el client pugui tenir ja en les seves pòlisses. Els clients poden estalviar des de la segona assegurança que s'inclou en Plan EstarSeguro. Amb dues assegurances, el 5%, amb tres, el 7% i així successivament fins al 15%.

Aquesta eina inclou un canal de consultes. Com funciona?

Els clients poden gestionar de forma senzilla el seu Plan EstarSeguro des de la web i el mòbil i a més, els clients disposen d'un telèfon exclusiu de consultes al Contact Center BBVA: 91 224 98 00, una cadena de suport per a atendre de forma personalitzada als clients interessats en BBVA Plan EstarSeguro.

Quina és l’experiència del client amb aquesta nova eina des de la seva posada en marxa?

Plan EstarSeguro està tenint una excel·lent acollida entre els nostres clients. La seva confiança s'està veient recompensada amb bonificacions que es tradueixen en estalvi per a les famílies. Les assegurances representen una despesa molt important en les economies domèstiques i amb aquest pla els ajudem a tenir controlat el pagament de les seves assegurances, evitant imprevistos. D'aquesta manera, els facilitem la planificació de les seves despeses familiars.