Els Mossos d'Esquadra han carregat aquesta tarda contra un grup de manifestants que intentava impedir un acte de commemoració de la Constitució organitzat per VOX a Terrassa. La diputada de la CUP Maria Sirvent ha resultat ferida a la mà pel tret d'un projectil de precisió dels antiavalots. En total, hi ha hagut set ferits (5 agents i 2 manifestants), i també s'han detingut dos manifestants.

Segons han informat fonts policials, les càrregues s'han iniciat quan un grup de manifestants, que han danyat mobiliari urbà i cremat contenidors al seu pas, intentava superar la línia d'agents que els impedia accedir a l'acte de VOX, celebrat a la plaça Primer de Maig de Terrassa.

L'acte de la formació d'extrema dreta s'ha dut a terme envoltat d'un ampli cordó policial per evitar incidents amb els manifestants de signe contrari, que s'han concentrat a la Rambla Francesc Macià.

Aquest matí, els incidents ocorreguts en una protesta contra un acte constitucionalista organitzat per VOX a Girona s'han saldat amb càrregues policials, en les quals han quedat ferides una vintena de persones i un home ha estat detingut.