05 de desembre de 2018
05.12.2018

Pilar Calvo, portaveu oficial dels presos en vaga de fam

La periodista, vinculada a JxCat, assegura que Sànchez, Turull, Rull i Forn estan «forts, determinats, serens i agraïts»

05.12.2018 | 18:39
Pilar Calvo, portaveu oficial dels presos en vaga de fam

La periodista Pilar Calvo és la portaveu oficial dels quatre "presos polítics" en vaga de fam: Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Quim Forn. Segons una nota de premsa d'aquest dimecres a la tarda, la candidata número 70 de la llista de JxCat per Barcelona ha acceptat la petició dels propis presos. Calvo els ha visitat aquest matí a Lledoners i ha manifestat que estan "forts, determinats, serens i agraïts". La periodista ha recordat que la vaga de fam "és un acte polític de denúncia al bloqueig premeditat del Constitucional als recursos d'empara i, al mateix temps, un dels gestos més pacífics i no-violents que hi ha".

En relació amb la commemoració dels 40 anys de la Constitució, la portaveu dels presos en vaga de fam ha dit que l'Estat ha de commemorar l'aniversari "amb presos polítics, exiliats i presos polítics en vaga de fam per l'ús malintencionat que el Constitucional fa de la Constitució".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook