El jove que va ser sorprès aquesta setmana circulant en patinet a gran velocitat per la calçada de l'avinguda Diagonal de Barcelona s'havia apropiat d'aquest vehicle en una botiga, on el va agafar per provar-lo i no el va tornar.

Segons van informar a Efe fonts de la investigació, el jove va ser interrogat ahir com a investigat en una comissaria dels Mossos d'Esquadra acusat d'un delicte d'apropiació indeguda, ja que dimarts passat es va emportar el patinet d'una botiga i, després de circular amb ell a gran velocitat, se'l va quedar i no el va tornar en el termini establert.

Investigació oberta

La Guàrdia Urbana de Barcelona manté oberta una investigació paral·lela contra aquest jove per vulnerar l'ordenança de circulació de vehicles a la capital catalana, en superar els 70 quilòmetres per hora al tram final de la Diagonal, portant com a acompanyant una passatgera, tots dos sense casc.

La Guàrdia Urbana també treballa per identificar el taxista que, mentre conduïa, va gravar el vídeo del patinet que es va difondre per les xarxes socials, han informat a Europa Press fonts municipals.

Conductor de bus amb el mòbil

El Departament de Territori ha obert un expedient administratiu a l'empresa Monbus arran d'un vídeo que un usuari de la línia que fa el trajecte Igualada-Barcelona va penjar a les xarxes socials ahir i en què es veia el conductor de l'autobús fent servir el telèfon mòbil mentre conduïa l'autocar amb una cinquantena de passatgers a bord.

Les xarxes socials es van omplir de missatges d'usuaris indignats assegurant que aquesta és una pràctica habitual a la companyia. L'empresa també va contestar afegint que la seva política és de «zero tolerància» amb aquest tipus d'imprudències.