14 de novembre de 2018
14.11.2018

VÍDEO | Arran pinta de groc el portal de la casa de Llarena a Sant Cugat

El col·lectiu vinculat a la CUP fa aquestes pintades després de fer una acció similar a Das

14.11.2018 | 11:46

Arran, col·lectiu juvenil vinculat a la CUP, ha publicat aquest dimecres un vídeo a les xarxes socials on apareix pintant de groc el portal d'un habitatge de Sant Cugat del Vallès on, segons diuen, hi viu el magistrat Pablo Llarena.

Arran ja va fer una acció similar prop de casa seva a Das. Es van queixar a través de Twitter, però, que la pintada havia estat netejada per "un comando dirigit per Inés Arrimadas i Albert Rivera". En aquell moment ja van advertir que si aquella piulada arribava als 300 retuits hi tornarien, i com que així va ser han decidit actuar de nou, en aquest cas a Sant Cugat.

En el vídeo es pot veure com dues persones encaputxades i vestides de negre llencen pots de pintura groga contra el portal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? VÍDEO | El 25 de març d'aquest any vam assenyalar el Jutge #Llarena com a màxim símbol de la repressió cap a l'independentisme i la defensa del #Règim78. Vuit mesos després, per petició popular i amb una resolució de la instrucció judicial que només preveu unes sentències desmesurades, ho hem tornat a fer. Ho hem tornat a fer perquè en Llarena, i el sistema que el recolza, són els responsables de cada presa i exiliada política. De cada judici que guanya la banca. De cada sentència que tolera violacions. De cada desnonament. De cada militant antifeixista detinguda. Per això el jovent organitzat decidim estripar la baralla de jutges, polítics i reis que viuen a costa de la nostra misèria. Ahir vam tenir una nova mostra del paper de la Policia Nacional i els Mossos d'Esquadra com a defensors d'aquest Règim, ja que no només van protegir les manifestacions feixistes de Jusapol que no s'haurien d'haver permès, sinó que van detenir dues companyes que van plantar-hi cara. #independència #socialisme #feminisme #païsoscatalans

Una publicación compartida de Arran Països Catalans (@arran_jovent) el

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook