Els alcaldes socialistes Antonio Balmón i Antoni Poveda, de Cornellà i Sant Joan Despí, respectivament, van visitar els exconsellers Oriol Junqueras, Raül Romeva, Quim Forn i Josep Rull a la presó de Lledoners on estan interns. Els dos alcaldes van visitar els polítics presos dijous passat, en una trobada que es va organitzar a iniciativa de Junqueras. En la visita, que es va prolongar unes cinc hores, els alcaldes socialistes van intercanviar opinions amb els líders independentistes presos sobre la situació política actual.

Per part seva, el diputat d'Esquerra al Congrés Joan Tardà va demanar fermesa a la societat i no va descartar «haver de tornar a aixecar la bandera de la desobediència».

El diputat d'ERC va posar d'exemple de desobediència l'1 d'octubre en dos sentits: l'institucional i també el social. El diputat republicà va pronosticar que es tornarà a votar i va dir que cal seguir el procés «a la catalana», de forma «cívica i pacífica». «Hem de posar més cervell que budell», va recordar el diputat d'ERC al Congrés.