Els Mossos d'Esquadra van detenir un veí de Sant Esteve de Sesrovires per presumptament estafar més de 50.000 euros als seus companys de feina en microcrèdits que demanava utilitzant les seves dades bancàries. El cos policial va explicar que l'autor aconseguia les dades personals dels estafats i canviava les dades de contacte amb l'entitat, per després sol·licitar microcrèdits i gastar els diners en comprar aparells electrònics en línia.

Els agents calculen que el detingut va vendre en botigues de segona mà uns 21 aparells electrònics d'alta gamma, entre els quals hi havia televisors, càmeres i consoles.

La investigació va començar a partir d'una denúncia d'estafa d'un veí del districte de Nou Barris de Barcelona i la policia va descobrir que l'autor era un company de feina de la víctima i que també havia estafat quatre treballadors més de la mateixa empresa amb el mateix sistema.

El sospitós va ser detingut dilluns, i dimarts els Mossos van escorcollar el seu domicili a Sant Esteve de Sesrovires, on van trobar aparells electrònics nous i uns 750 euros en efectiu.

L'home va passar a disposició judicial dijous passat a l'Hospitalet de Llobregat, quan el jutge va acabar decretant la seva llibertat amb càrrecs amb la prohibició de sortir en cap cas del territori estatal. La investigació continua oberta per esbrinar si el detingut pot estar implicat en altres estafes similars sobre les quals existeix denúncia.