El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, es va mostrar ahir contrari a la presó preventiva que s'allarga en el temps com la que manté empresonats els dirigents independentistes del procés i ha instat el poder legislatiu a reformar aquesta figura.

«Tinc amics d'ERC i del PDeCAT en presó preventiva i m'agradaria que no estiguessin aquí. La presó preventiva és inhumana. No pot ser que, sense sentència, s'estigui tant de temps a la presó», va apuntar Sánchez Llibre en declaracions als mitjans de comunicació.

Per altra banda, Sánchez Llibre, considera un «error i una barbaritat» la campanya de l'ANC per promoure el consum en empreses afins a l'independentisme, «un boicot polític i de consum», va dir, que pot acabar per danyar el teixit produc

Pujol es retira com a secretari

Joan Pujol va anunciar la seva voluntat de retirar-se del seu càrrec de secretari general de Foment del Treball, va indicar la patronal. El recentment nomenat president, Josep Sánchez Llibre, va agrair «tots els anys de dedicació eficient» de Pujol a la institució.