Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) va anunciar que emprendrà accions judicials contra els autors d'un atac vandàlic a un tren de la L-4 del metro que hi va haver matinada i en el qual tres passatgers, entre ells una dona embarassada, van ser agredits per diversos grafiters. L'incident es va produir quan un grup de 34 grafiters van accionar el fre d'emergència d'un tren de la línia 4 del metro que, en aquell moment, estava aturat a l'estació de Maragall, per fer pintades.

Part del passatge va mostrar el seu rebuig a aquesta acció i alguns dels passatgers van ser increpats i agredits pels autors de les pintades. La dona embarassada va ser ruixada amb pintura d'esprai a la cara i dues persones més van rebre cops a la cara, encara que després de ser ateses pels serveis mèdics cap d'elles presentava lesions importants. Les tres persones agredides van manifestar també la seva intenció de presentar denúncia. Els agressors es van dispersar en grups i van fugir pels vestíbuls de la línia 4 i de la línia 5 d'aquesta estació, per on van sortir a l'exterior. Durant la fugida, un integrant del grup va ser retingut per la seguretat del metro i va ser posat a disposició dels Mossos.

TMB va manifestar el seu rebuig i va considerar que és «intolerable l'ús de la violència» per part de grafiters «especialitzats en intrusions a les xarxes ferroviàries». Per tot això, l'empresa va assegurar que emprendrà accions judicials perquè els responsables d'aquests incidents «siguin identificats i jutjats».