La Guàrdia Civil va desarticular una organització criminal que es dedicava a robar a l'interior de camions aparcats en àrees de servei. Un total d'onze persones van ser detingudes i una serà investigada acusades d'almenys 37 robatoris a l'interior de camions de gran tonatge a àrees de servei de l'A-2 i l'AP-2 al seu pas per Osca, Saragossa i Lleida. Els detinguts residien a Barcelona i traslladaven el material robat a una nau d'un polígon industrial de Rubí per a la seva venda posterior. Se'ls imputen delictes de pertinença a organització criminal, robatori amb força i falsificació documental.

Els suposats autors dels fets, que són 11 homes d'entre 20 i 42 anys i veïns de Barcelona, Terrassa i Santa Coloma de Gramanet, utilitzaven els seus vehicles per fer els robatoris i sostreien furgonetes comercials per carregar el material robat. Canviaven la matrícula de les furgonetes per no ser detectats als controls de peatges de les autopistes. Per fer-ho, disposaven d'un taller amb les eines necessàries per fer fabricar i col·locar matrícules. Els detinguts sortien de Barcelona per l'A-2 i l'AP-2. Un cop localitzaven els camions estacionats, trencaven les lones per comprovar la càrrega que transportaven, efectuaven el robatori de manera ràpida i el carregaven a la seva furgoneta o turisme.

Durant els escorcolls, la Guàrdia Civil va intervenir 25 telèfons mòbils, televisors, petits electrodomèstics, perfums, ulleres de sol, calçat, roba i complements de diferents marques, entre altres objectes.