Els Mossos d'Esquadra busquen 20 suposats implicats més en la trama dels narcopisos de Barcelona, després de la més gran operació contra aquesta xarxa de tràfic de drogues que ahir van dur a terme, amb la detenció de 55 persones i l'escorcoll de 40 edificis. Segons van informar a Efe fonts de la investigació, els Mossos d'Esquadra busquen a 20 persones, més enllà de les 55 que ahir van ser detingudes, per la seva suposada vinculació amb aquesta xarxa de narcopisos.

Un jutge de Barcelona manté la investigació en secret, pels delictes contra la salut pública i organització criminal. Els 55 detinguts passaran a disposició judicial demà, segons les fonts. Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns a 55 persones i van registrar 40 edificis en el cop policial més gran contra els narcopisos en el districte de Ciutat Vella de Barcelona, després de més de dos anys d'investigació a una de les principals xarxes de distribució de drogues a la capital catalana.

Macrooperatiu

En concret, en l'operació de dilluns, en la qual es van activar 700 agents dels Mossos d'Esquadra i 150 de la Guàrdia Urbana, es va actuar directament contra 26 narcopisos i 14 edificis d'una xarxa de distribució. Segons fonts de la investigació, el cop policial es va dirigir contra una de les més importants xarxes de narcotraficants que opera a través dels narcopisos, els principals integrants dels quals són d'origen dominicà, encara que hi ha membres de diferents nacionalitats.

Els Mossos també van inspeccionar ahir quatre locals de Barcelona suposadament vinculats al tràfic de drogues.

Segons va informar ahir la policia catalana, dos dels quatre locals inspeccionats ahir estan situats al barri del Raval de Barcelona -epicentre de l'operació d'ahir- i dos al Poble Sec, al districte de Sants-Monjuic.

En els quatre establiments, els Mossos van aixecar acta administrativa. Les inspeccions d'ahir s'emmarquen en el seguiment del reforç policial al districte de Ciutat Vella i donen continuïtat, segons els Mossos, al dispositiu que van dur a terme ahir per desmantellar punts de venda, consum i tràfic de drogues.

Segons els Mossos, efectius de la policia catalana incrementaran el control i vigilància en locals de concurrència pública en els quals es puguin cometre delictes relacionats amb el tràfic de drogues, com creuen que passa amb els quatre locals inspeccionats.