Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir 55 persones i van escorcollar 40 edificis en el més gran cop policial contra els narcopisos al districte de Ciutat Vella de Barcelona, després de més de dos anys d'investigació a una de les principals xarxes de distribució de drogues a la capital catalana.

En declaracions als periodistes, el conseller d'Interior, Miquel Buch, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, van destacar la importància d'aquesta operació, en la qual es va actuar directament contra 26 narcopisos i 14 edificis d'una xarxa de distribució, i van subratllar que amb aquest operatiu es demostra que no hi haurà «impunitat» contra el tràfic de drogues a Barcelona.

Un total de 700 agents dels Mossos d'Esquadra i 150 de la Guàrdia Urbana van participar en l'operatiu, dirigit pel titular del jutjat d'instrucció número 27 de Barcelona, en una causa que manté secreta pels delictes contra la salut pública i organització criminal.

El cop policial es va dirigir contra una de les més importants xarxes de narcotraficants que opera a través dels narcopisos.