L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) alerta que el producte "sardines salades premsades" de la marca Angomar conté sulfits no declarats (Data de consum preferent i nombre de lot: 18-02-19. Format 320 g.).

OCU informa que l'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició ha tingut coneixement d'una notificació d'alerta traslladada per les autoritats sanitàries de la comunitat autònoma de València relativa a la presència de sulfits no declarats en sardines salades procedents d'Espanya.

Segons l'Aecosan, el producte ha estat fabricat a València i distribuït a diverses comunitats autònomes com Catalunya, Múrcia, Aragó, Madrid, Castella i Lleó i Castella-la-Manxa i ja ha procedit a informar d'aquests fets a les autoritats competents de les comunitats autònomes a través de la Xarxa d'Alerta Alimentària nacional (SCIRI).

Com a mesura de precaució, OCU i Aecosan recomanen a aquells consumidors al·lèrgics o intolerants als sulfits que poguessin tenir el producte anteriorment esmentat en les seves llars que s'abstinguin de consumir-lo. Per a la resta de consumidors, el consum d'aquests productes no comporta cap risc.