Els Mossos d'Esquadra han localitzat en un domicili situat al nord de Sabadell (Barcelona) els cossos sense vida d'un home i de la seva mare, que és una persona dependent.

Segons han informat els Mossos, van rebre l'avís dimecres passat que sortia una forta olor procedent del domicili on residien una mare i el seu fill, de 85 i 56 anys, respectivament, i on el fill tenia cura de la seva mare, que era dependent.

En accedir al domicili van localitzar les dues persones sense vida a l'interior de l'habitatge, per la qual cosa s'ha obert una investigació amb l'objectiu de determinar les causes de les morts i quines van ser les circumstàncies en què van tenir lloc.

Fonts dels Mossos han determinat que s'haurà d'esperar als resultats de l'autòpsia però, en principi, descarten que morissin de manera violenta, atès que no s'han detectat indicis de criminalitat en els cossos.

Una de les teories que estudien els agents és que l'home hagués mort amb anterioritat, de manera que la dona hauria mort posteriorment per desatenció.