El 25,8% dels espanyols vol que Pedro Sánchez sigui el president del govern espanyol, segons el baròmetre d'octubre del Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS). Albert Rivera obté un 16,9% dels enquestats, mentre que Pablo Casado (10,8%) i Pablo Iglesias (10,6%) se situen per darrere.

De fet, Sánchez és qui obté una puntuació més alta dels quatre amb un 4,16 sobre 10. D'altra banda, el 79,5% dels enquestats tenen poca o cap confiança en el líder del PP, Pablo Casado. El diputat del Bloc Nacionalista Valencià Joan Baldoví és el polític més ben valorat amb un 4,75.

Pel que fa als diputats catalans al Congrés, el diputat del PDeCAT Carles Campuzano obté un 3,5 sobre 10 mentre que el diputat d'ERC, Joan Tardà, es queda amb un 3,12.ERC obté el 4,3% en estimació de vot per davant d'En Comú Podem (3,2%)

ERC obté el 4,3% en estimació de vot segons el baròmetre d'octubre del Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS). Tot i caure en dues dècimes respecte a l'anterior , els republicans mantenen la primera posició per davant d'En Comú Podem que puja sis dècimes fins al 3,2%. D'altra banda, el PDeCAT retrocedeix en cinc dècimes i se situa en l'1,4% en estimació de vot. Un percentatge inferior al PACMA que obté un 1,6% i només una dècima per sobre de Vox, que es queda amb l'1,3%.

El PNB quedaria per sota dels partits catalans amb l'1%, Bildu obtindria el 0,8% mentre que Coalició Canària es queda només amb el 0,1%.