Dos joves de nacionalitat marroquina de 18 anys han estat detinguts aquest dijous a primera hora de la tarda després de cometre un robatori amb violència quan sortien de declarar a la Ciutat de la Justícia per un delicte similar, segons ha avançat la SER i han confirmat a l'ACN els Mossos d'Esquadra.

Els fets han tingut lloc cap a tres quarts de tres, quan els dos individus han fet una estrebada a una dona de 88 anys i li han arrencat la cadena que duia al coll. Un mosso d'esquadra de paisà ha vist com ho feien, i amb ajuda d'altres persones que han testimoniat els fets ha detingut els dos nois. La cadena ha estat retornada a la propietària.

Segons han explicat els Mossos d'Esquadra, els dos detinguts acabaven de sortir de les dependències judicials, on havien declarat per un altre robatori amb violència i intimidació que havien comès dimarts de matinada al districte barceloní de Sant Martí.

En aquest altre cas, les víctimes van ser dos turistes holandesos, i els dos atracadors els havien pres un telèfon mòbil.

Els dos detinguts estan ara a dependències policials a l'espera de passar novament davant del jutge.