El cap superior de la Policia Nacional a Navarra, Daniel Rodríguez López, utilitza un compte secret de Twitter per insultar polítics d'esquerres i nacionalistes, com l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián. Segons ha avançat eldiario.es, Rodríguez lloa la figura del colpista Antonio Tejero, i diu del líder de Vox, Santiago Abascal, que li tocarà ser "el José Antonio d'aquest segle". "Si us plau, senyor Rufián, vingui per Sant Fermí a Pamplona i posi's a la capçalera de les corregudes per la independència de Navarra, i potser tenim sort tots els espanyols", piula sobre Rufián, a qui li diu "imbècil patològic". A Colau la titlla d'"analfabeta funcional" i de "fastigosa".

Rodríguez va obrir el compte al juny del 2016. En les seves piulades insulta diferents membres de Podem i dels comuns, com Colau, preguntant-se com pot ser que sigui alcaldessa de Barcelona. "Però què ens està passant?", exclama. A Íñigo Errejón li diu "imbècil", qualificatiu que també regala a Rufián, a qui desitja que els bous se l'emportin en una correguda de Sant Fermí.

Per altra banda, de Tejero es pregunta "com es pot posar en dubte el seu patriotisme". "Quin país de merda és el que repudia un soldat i guàrdia civil capaç de posar la seva vida i honor al servei d'Espanya? Fàstic em fan", etzibat.

També es mostra d'acord amb comentaris de l'exlíder d'UPyD, Rosa Díez, i lloa el president del partit ultradretà Vox, Santiago Abascal. "Acabarem com sempre en aquesta la nostra Espanya, no podem defensar-la d'altra manera que fent-los front, i així ocorre des de segles enrere i aquest el XXI no serà diferent als altres. Senyor Abascal, a vostè li tocarà ser el José Antonio d'aquest segle, no ens falli", apunta fent referència al procés independentista català.

En conversa amb eldiario.es, Rodríguez assegura que els missatges els escriu un germà seu, tot i que després afirma que és la seva dona. En tot cas, creu que no s'ha de barrejar l'aspecte privat amb el professional.