L'anomenat «estafador de l'amor', Albert Cavallé, ha negat aquest dimecres haver estafat 2.500 euros a una jove a la que va conèixer en una web de cites. Segons la víctima, el noi s'hauria fet passar per un inversor de borsa i li va demanar diners en metàl·lic per a invertir-los i retornar-li amb importants interessos en quatre dies. No obstant, no li va tornar mai els diners, però ell ha explicat que no es va fer passar per 'broker', que els diners prestats eren 1.090 euros i que a canvi ell li va entregar un anell.

Aquest és, com a mínim, el tercer judici contra Cavallé per fets similars, tot i que ja ha estat absolt en dues ocasions. L'home ha explicat que va conèixer la noia a través de l'aplicació Badoo el març del 2016 i van quedar uns set cops, primer com a amics i després com a amants, ja que Cavallé tenia parella. Segons ell, mai es va presentar com a 'broker' financer, sinó que li va dir que no treballava. Ha admès que li va demanar diners, uns 1.090 euros, però a canvi li va oferir signar un contracte privat, tot i que finalment li va lliurar un anell. Els diners els volia per necessitats seves, no pas per invertir, ha assegurat.

L'advocat defensor ha intentat impugnar els suposats missatges escrits i d'àudio que l'acusat hauria enviat a la víctima, perquè no han estat autentificats per cap notari, però la magistrada ha dit que els valorarà en la sentència. Igualment, també ha explicat que la denúncia de la víctima va arribar molts mesos més tard dels fets, i ha recordat que l'advocat de l'acusació particular és el mateix que el de l'exparella de Cavallé, que l'hauria denunciat per també haver-la suposadament estafat. Segons el lletrat, l'exparella actua per despit perquè Cavallé la va enganyar amb la víctima d'aquest judici, però no hi veu cap estafa penal.