El president de la Generalitat, Quim Torra, es va reunir ahir amb l'exdiputada de la CUP Anna Gabriel a Ginebra per interessar-se per la seva situació a Suïssa i tots dos han abordat la situació política a Catalunya.

Segons van informar a Efe fonts del govern català, Torra va esmorzar amb Gabriel ahir al matí a Ginebra, després que ahir es veiés durant una hora i mitja amb l'altra política independentista que va fugir a Suïssa: la secretària general d'ERC, Marta Rovira.

Les mateixes fonts han indicat que Torra ha volgut veure's amb Gabriel, de forma discreta, per interessar-se per la seva situació a Ginebra, on va recalar el febrer passat eludint la citació judicial al Tribunal Suprem.

De la seva banda, fonts de la CUP han puntualitzat que només ha estat «un cafè informal» de Torra amb Gabriel «en condició de persona exiliada» i sense peticions polítiques. En aquest sentit, les mateixes fonts van recalcar que les relacions polítiques amb el Govern les fan, quan és necessari, els membres del secretariat nacional.