Una dona de 21 anys va resultar ferida greu per ofegament ahir després de xocar amb la moto que conduïa contra un cotxe i caure en una zona inundada a l'avinguda dels Països Catalans de Tarragona. Els fets van tenir lloc cap a tres quarts de cinc de la tarda. La conductora duia com a passatgera una altra dona, de 45 anys, que va patir lesions de caràcter lleu. Totes dues van ser traslladades a l'hospital Joan XXIII de Tarragona. El xoc va tenir lloc a prop d'una escola on hi havia bombers treballant perquè tenia el pati inundat, a causa de les fortes pluges. Els bombers van ser alertats de l'accident per diversos testimonis i van poder auxiliar a les ferides.

L'aiguat que va caure el passat dimarts a la nit a la ciutat de Tarragona, amb registres superiors als 130 litres per metre quadrat, va afectar especialment els barris del Port i del Serrallo. Ahir al matí al barri mariner s'hi respirava normalitat després que l'aiguat inundés els dos passos principals d'accés a la zona i la deixés incomunicada. Un dels llocs més afectats per l'acumulació d'aigua va ser el carrer Smith, al barri del Port, on es van inundar comerços, pàrquings i es van avariar vehicles aparcats al carrer. Diversos veïns consultats es van mostrar indignats i van exigir a l'Ajuntament que actuï per evitar que la zona s'inundi i s'ompli d'aigües residuals quan plou.

La tromba d'aigua també va escombrar el Baix Camp. A Reus, on van caure 144 litres per metre quadrat en dotze hores, la Guàrdia Urbana va atendre una quarantena d'incidències durant tota la matinada, totes de poca consideració, bàsicament per acumulació d'aigua en determinats carrers que va obligar a tallar el trànsit de vehicles. Els agents van haver d'assistir els conductors de tres vehicles que van quedar aturats per la forta pluja que estava caient.

A Cambrils la policia també va haver d'intervenir per cotxes atrapats per l'aiguat. Un turisme va ser arrossegat per l'aigua a la riera de Maspujols. La patrulla policial va localitzar la parella, que havia sortit pel seu propi peu del cotxe, refugiada en una illeta a la mateixa riera. L'aigua va convertir en un riu l'avinguda Diputació, que es va haver de tallar a l'altura del camí del Corralet.