El jutjat d'instrucció número 5 de Sabadell està investigant fugues de droga del dipòsit dels Mossos d'Esquadra a Sabadell, segons publica La Vanguardia i han confirmat a l'ACN fonts de la Policia Nacional, que s'està ocupant del cas per ordre judicial.

El jutjat ha ordenat interrogatoris a vuit membres del cos, inclosa una sergent i dos facultatius. Ja s'han produït algunes declaracions, concretament els dies 25, 26 i 27 de setembre i el 5 d'octubre, totes a la comissaria de Sabadell. Les fugues detectades són desenes de grams en alguns casos, però en altres centenars. El cas va ser investigat inicialment pels Mossos d'Esquadra, però el jutge el va derivar després a la policia espanyola. Se n'ocupa un equip d'agents de Barcelona i Sabadell.

En aquest dipòsit es guarda la droga intervinguda en operacions policials. La investigació pretén aclarir els casos en què el pes declarat d'una partida a l'hora d'entrar-la en aquestes instal·lacions difereix del de la seva sortida o amb el d'alguna comprovació posterior.

Membres de la policia científica han de redactar els resultat de la inspecció ocular i fotogràfica d'aquest dipòsit.