Tres persones han mort aquest matí i cinc han quedat ferides en 3 accidents de trànsit que hi ha hagut a Catalunya, entre ells el conductor d'un camió que ha caigut des d'un pont de 30 metres al riu, on els bombers treballen per rescatar el cadàver submergit dins del vehicle a 4 metres de profunditat.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, el primer accident ha passat a les 01:45 hores d'avui al quilòmetre 755,5 de la carretera C-37, en el terme de Sant Pere de Torrelló (Osona), quan, per causes que s'estan investigant, han xocat frontalment un turisme i un camió.

A conseqüència del xoc ha mort la conductora del turisme i la carretera ha estat tallada al trànsit durant gairebé sis hores, fins que ha pogut ser reoberta passades les set d'aquest matí.

Al lloc s'han desplaçat set patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers i tres ambulàncies.

El segon accident mortal ha sobrevingut a les 5:32 hores d'avui al quilòmetre 144 de la carretera C-14, en el terme d'Oliana (Alt Urgell), quan un camió s'ha sortit de la calçada i ha caigut des d'un pont de 30 metres al fons del riu, on ha quedat submergit a quatre metres de profunditat.

La unitats subaquàtiques dels Mossos d'Esquadra i dels Bombers s'han desplaçat al lloc i estan treballant per rescatar el cadàver del camioner, que ha quedat atrapat dins de la cabina del camió submergit.

Al lloc també hi han anatt 13 patrulles dels Mossos d'Esquadra, 11 dotacions dels Bombers i 2 ambulàncies.

El tercer accident mortal d'avui ha ocorregut a les 08:15 hores d'avui al quilòmetre 16,2 de la carretera T-330, en el terme d'Horta de Sant Joan (Terra Alta), en direcció a Arnès, quan, per causes desconegudes, han xocat una furgoneta i un tractor.

A conseqüència de l'accident, ha mort el conductor del tractor mentre que han quedat ferides les cinc persones que viatjaven en la furgoneta, que han estat evacuades a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa (Baix Ebre), una en estat lleu i quatre menys greus.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha activat en aquest cas la seva unitat de suport psicològic, mentre que al lloc s'han traslladat 13 patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers i quatre ambulàncies.