03 de octubre de 2018
03.10.2018

La CUP vol instar el Govern a "reafirmar la validesa" de les lleis del referčndum i de transitorietat

Els cupaires volen que el Parlament insti el Govern a "afirmar el dret imprescriptible i inalienable de Catalunya a l'autodeterminació"

03.10.2018 | 16:12
La CUP vol instar el Govern a "reafirmar la validesa" de les lleis del referčndum i de transitorietat

El subgrup parlamentari de la CUP ha presentat aquest dimecres onze propostes de resolució per al debat de política general al Parlament. En una d'elles, i sota el títol 'Per a l'autodeterminació i la república, pels drets civils i polítics', els cupaires volen que el Parlament insti el Govern a "afirmar el dret imprescriptible i inalienable de Catalunya a l'autodeterminació" i a "reafirmar la validesa de totes les disposicions aprovades" al Parlament per "poder exercir aquest dret". Entre elles, l'aprovació de la resolució de 9-N de 2015 d'inici del procés, la de la llei del referèndum i la de transitorietat jurídica i fundacional de la república, que es van aprovar el setembre de l'any passat.

En la mateixa proposta de resolució, la setena, també insten a "solidaritzar-se" amb els diputats que, per haver "facilitat el tràmit i aprovació" d'aquestes disposicions, "han estat objecte de persecució política i judicial".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook