02 de octubre de 2018
02.10.2018
L'Empordà

«El poble català va mostrar compromís amb la democràcia i la llibertat»

?El Consell Executiu es va reunir ahir de forma extraordinària a l'ajuntament de Sant Julià, des d'on van llegir un manifest institucional

02.10.2018 | 06:30

El Consell Executiu del Govern es va reunir ahir de forma extraordinària a l'ajuntament de Sant Julià de Ramis, després d'haver assistit a l'acte del pavelló. En acabar la reunió, Torra va llegir un missatge institucional en nom de tots els seus consellers. Després de condemnar, una vegada més, «la violència dels cossos de l'Estat, que va colpir milers de ciutadans i va consternar la comunitat internacional», Torra va reivindicar que «l'1 d'octubre és i serà sempre el dia que el poble català va demostrar el seu compromís amb la democràcia i la llibertat». En aquest sentit, va assenyalar que l'1 d'octubre de l'any passat va ser una mostra de «democràcia en estat pur derrotant la por, l'amenaça i la violència».

De la mateixa manera, el manifest també va assenyalar que el Govern se sent «orgullós d'un poble madur que actua democràticament i de manera no violenta per defensar uns drets que no s'haurien de veure qüestionats a l'Europa del segle XXI».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook