L'excomissari José Manuel Villarejo va muntar a principis dels anys 90 una xarxa de prostitució per treure informació a polítics i membres de consells d'administració. És la nova revelació dels àudios que el digital 'moncloa.com' ha fet públics aquest dijous sobre el dinar que van mantenir amb altres persones l'excomissari i l'actual ministra de Justícia, Dolores Delgado, quan aquesta era fiscal de l'Audiència Nacional.

En la conversa Villarejo presumeix dels èxits obtinguts a través de la xarxa que presenta com una agència de models. Segons explica, ell pagava diners a les noies perquè tinguessin relacions sexuals amb homes importants i després les noies li explicaven què els hi havien dit durant la trobada.

"L'important és que explicaven coses perquè les noies se sentissin captivades. I de veritat, fixa't quina tonteria, era informació vaginal que jo deia. Era una cosa absurda", explica Villarejo.

L'excomissari, avui en presó preventiva, exhibeix els èxits que va aconseguir a través d'aquesta xarxa i explica que els forces de seguretat de l'Estat es van beneficiar dels resultats.