El diari digital 'moncloa.com' ha publicat aquest dimecres noves gravacions de la conversa que la ministra de Justícia, Dolores Delgado, i el comissari José Manuel Villarejo, van mantenir en un dinar l'octubre de 2009, en la qual també hi havia Baltasar Garzón. Durant la conversa, Delgado assegura que "diversos jutges i fiscals espanyols van acabar amb menors d'edat" durant un viatge a Cartagena de Indias (Colòmbia).

Segons els àudios publicats, la conversa la comença Garzón, que diu que ha estat diverses vegades a Cartagena de Indias. Després, Delgado explica un viatge de treball que va fer a la ciutat colombiana, en el qual també hi havia "persones" del Suprem, de la Fiscalia General i catedràtics, entre d'altres.

L'actual ministra de Justícia assegura durant la conversa que ella i una magistrada de l'Audiència Nacional -les úniques dones que havien viatjat a Colòmbia- van veure els membres de la delegació judicial espanyola amb "menors d'edat". "Es van aixecar ràpidament quan ens van veure i es van angoixar perquè els havíem vist", diu Delgado als àudios publicats.