Barcelona acull aquest 25 i 26 de setembre es duu a terme el tercer cicle de representacions de la innovadora acció promocional TastEmotion, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, mitjançant la qual es presenta l´oferta turística del territori i una nova fórmula de fer promoció a autoritats polítiques catalanes, comunicadors i periodistes, agents de viatges i organitzadors d´esdeveniments de turisme de negocis i luxe de Catalunya per a les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona.

El dimarts 25 de setembre al migdia, ha tingut lloc la presentació TastEmotion adreçada a representants polítics de la Generalitat, diputacions, patronats de turisme i cambres de comerç. L´acte ha estat presidit pel president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Miquel Noguer, i ha comptat amb l´assistència d´autoritats polítiques i representants institucionals com ara Maria Àngels Chacón, consellera d´Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya; Marc Castells, president de la Diputació de Barcelona; Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona, Joan Reñé, president de la Diputació de Lleida, i Jordi Cardoner, vicepresident del FC Barcelona, entre d´altres.

Posteriorment, al vespre, tindrà lloc la presentació TastEmotion de l´oferta específica de productes, activitats i serveis d´alta gamma exclusius de les comarques gironines, a càrrec del Club Unique Premium. A l´acte participaran sis empreses gironines: PGA Catalunya Resort, Peralada Resort, Sallés Hotels, Mas de Torrent Hotel & Spa, Mas Falgarona Hotel Boutique i Costa Brava Luxury Cars, i tretze directius i representants d´agències de viatges de luxe de Barcelona entre les quals hi ha Bru & Bru, Andrómeda Viajes i The Real Thing.

L´endemà, al migdia de dimecres 26 de setembre, tindrà lloc el TastEmotion dirigit a periodistes, comunicadors i líders d´opinió de diversos mitjans de comunicació de Catalunya. L´acte serà presidit pel vicepresident segon del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Albert Piñeira, i comptarà amb l´assistència de prescriptors com ara Saül Gordillo (Catalunya Ràdio), Xavier Grasset (TV3), Ramon Rovira (8TV), Xevi Xirgo (El Punt Avui), Jordi Xargayó (Diari de Girona), entre d´altres.

Finalment, el mateix vespre, es durà a terme el darrer acte del cicle, centrat en presentar l´oferta de turisme de negocis, congressos, convencions i incentius organitzada pel Costa Brava Girona Convention Bureau. Al sopar hi participaran set entitats i empreses gironines del sector: Lloret Convention Bureau, Evenia Hotels, Gran Hotel Monterrey, Peralada Resort, Ilunion Hotels, Reunions entre Volcans i Skydive Empuriabrava, i dotze directius i representants d´agències i empreses organitzadores d´esdeveniments de l´àrea metropolitana de Barcelona, com ara American Express Global Business Travel, CWT Meetings & Events Spain, BEON Worldwide i Julià Central de Viatges.

TastEmotion és una representació audiovisual i sensorial per presentar la Costa Brava i el Pirineu de Girona, mitjançant un videomapatge (mapping) i un àpat elaborat pel xef del restaurant CasaMar, Quim Casellas, amb una estrella Michelin.

Properament, l´acció TastEmotion es desplegarà a les ciutats de Milà i Munic per incidir en els canals prescriptius i d´intermediació del mercat italià i alemany, respectivament.