18 de setembre de 2018
18.09.2018

La líder de Cs a Barcelona infla el currículum amb un màster i un postgrau que no ha fet

'Eldiario.es' revela que la líder de Cs a Barcelona feia passar per aquests títols de més qualificació cursos de cinc i tres crèdits

18.09.2018 | 08:57
Carina Mejías

La presidenta del grup municipal de Cs a l'Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, ha inflat el seu currículum incloent un màster i un postgrau quan són estudis menors de cinc i tres crèdits respectivament, segons ha revelat 'eldiario.es'. Una informació que es fa pública després que s'hagi posat en dubte el currículum del portaveu econòmic de Cs, Toni Roldán, i del mateix líder del partit, Albert Rivera.

En la biografia publicada a la pàgina web de l'Ajuntament de Barcelona, Mejías defensa que ha cursat un màster en Dret Concursal a la Universitat de Vic (UVIC), quan en realitat, segons informa el digital, la universitat no ha impartit mai un màster amb aquest nom sinó que es tracta d'un curs sobre administració concursal de 5 crèdits. En canvi, un màster universitari consta de 60 o més crèdits. La biografia de Mejías també afirma que ha estudiat un postgrau en Dret de Fundacions a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), que d'acord amb 'eldiario.es', és un seminari de tres crèdits que va cursar el 2009.

La líder de Cs a Barcelona ha afirmat a 'eldiario.es' que es tracta "d'errors" que atribueix a l'equip del partit que es va encarregar de facilitar la informació sobre la seva biografia a l'Ajuntament. Assegura també que assumeix aquests errors com a propis i que ha demanat al consistori que modifiqui la informació.

D'altra banda, el currículum també recull un altre error en confondre la UOC amb la UAO. Les incorreccions afecten un altre màster, el d'Estudis Humanístics i Socials que apareix com a cursat a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) quan en realitat Mejías té aquesta titulació però en una altra universitat, la privada Universitat Abat Oliba (UAO).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook