10 de setembre de 2018
10.09.2018

Puigdemont continua el seu periple per Europa viatjant a Suïssa

Ha estat convidat a una festa popular del Cantó del Jura, on ha alertat Sánchez que se li acaba el temps

10.09.2018 | 06:30
L'expresident Carles Puigdemont, ahir, pronunciant un discurs.

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont va viatjar dissabte a Suïssa per participar en una festa popular del Cantó del Jura, segons va informar en el seu compte de Twitter el director de l'oficina de l'expresident, Josep Lluís Alay. Carles Puigdemont, segons la piulada d'Alay, va aterrar a Suïssa, «on assistirà a la Festa Popular de la República i Cantó del Jura com a convidat d'honor del seu govern». En el seu discurs d'ahir, Puigdemont va avisar a Pedro Sánchez que se li està acabant el temps.

Alay va informar que Puigdemont va intervenir durant la tarda en els parlaments de la Diada de la República i Cantó del Jura, juntament amb alguns representants d'aquesta regió suïssa, com ara el polític David Eray, l'alcalde de Delémont, Damien Chappuis, i el diputat del Cantó i dirigent sobiranista Pierre-André Comte.

Des de la seva fugida a Bèlgica, l'expresident català ha realitzat diversos viatges. Recentment, el passat 26 d'agost, es va desplaçar a Innerleithen (Regne Unit), on va participar en un col·loqui sobre el futur de Catalunya i Europa, organitzat pel fòrum Beyond Borders.

Alay, que va ser nomenat el 13 de juliol pel Govern de la Generalitat responsable de l'Oficina de Puigdemont, ha acompanyat l'expresident en la seva estada a Bèlgica.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook