Els Mossos d'Esquadra van detenir a Lliçà d'Amunt i a Barcelona, respectivament, dos taxistes que durant la manifestació del passat 25 de juliol van participar en l'atac amb «violència i agressivitat» contra un vehicle VTC que, en aquell moment, transportava un matrimoni amb la seva filla petita. Segons el relat de la policia, els fets van tenir lloc a la cruïlla dels carrers Aragó i Girona i els assaltants va atacar el cotxe donant-li cops fins a trencar els retrovisors i van abonyegar la carrosseria, provocant danys per valor de 7.000 euros. El conductor va baixar llavors del vehicle per intentar calmar els ànims i alguns dels manifestants el van agredir, li van pintar la cara amb un esprai i li va llançar el pot metàl·lic al cap. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions de persones que la policia ja té identificades.

El taxista detingut a Lliçà té 39 anys i el de Barcelona, 34. Tots dos són de nacionalitat espanyola. Les detencions es van poder fer després de la denúncia de les víctimes, que ha permès identificar i localitzar els autors dels fets.

El 25 de juliol, primer dia de la vaga de taxistes, diversos manifestants -entre els quals es trobaven els investigats- van tallar el carrer Aragó i van aturar el trànsit «amb l'objectiu de localitzar vehicles VTC», tal com relaten els Mossos. Un cop finalitzada l'acció, els manifestants es van dispersar i van marxar del lloc dels fets. De fet, Uber i Cabify van decidir suspendre el servei a Barcelona durant la tarda del dimecres 25 i durant tot el dijous 26 de juliol.