10 de agost de 2018
10.08.2018

L'onada de calor dels últims dies deixa almenys sis morts a Catalunya

10.08.2018 | 06:30

El Departament de Salut va confirmar ahir dues noves víctimes mortals a Catalunya per cops de calor, amb la qual cosa s'eleven a sis les persones mortes per aquesta causa a la comunitat durant l'onada de calor, i no descarta la confirmació de nous casos.

Els dos últims casos confirmats corresponen a un home de 45 anys que va morir dilluns passat 6 d'agost a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida, i un altre home de 62 anys mort a la via pública de Barcelona el dimarts 7 d'agost, dia en què el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) va donar per finalitzat l'episodi de calor.

A banda d'aquests dos casos, Salut ha confirmat 4 morts més per cop de calor els últims dies.

El 2 d'agost, un home, que va ser trobat en un carrer de Constantí (Tarragonès), va ingressar a l'UCI de l'hospital Joan XXIII de Tarragona per un cop de calor i va morir dos dies després, el 4 d'agost. El 3 d'agost, un home va ingressar en estat crític a l'hospital Clínic de Barcelona després d'haver estat atès pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per un cop de calor a la capital catalana. Aquesta persona va acabar morint a l'hospital barceloní.

El 4 d'agost va ingressar a l'hospital Joan XXIII de Tarragona un home d'uns 60 anys també en estat crític i va morir la mateixa tarda. El 7 d'agost va morir un home de 41 anys a Tortosa per un altre cop de calor. La víctima es va trobar indisposada a la via pública i va morir en una clínica d'aquella localitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook