Els equips d'emergència busquen des de quarts de cinc de la tarda d'aquest dijous un grup de quatre menors que feien muntanyisme a la zona del Puig de l'Ofrena. Els joves havien d'arribar al Coll de Canes seguint un Petit Recorregut (PR), i al no fer-ho, els monitors han donat l'avís als Bombers que han activat la recerca.

El grup el formen tres nois i una noia d'entre 14 i 15 anys que estaven seguint una ruta i que ahir a la tarda haurien estat al Mas del Coll de Santigosa (Ripollès). Inicialment el grup el formaven unes deu persones, però en un moment determinat va decidir separar-se i els quatre menors van quedar sols. De moment els equips d'emergència segueixen buscant els quatre joves. S'han activat dotacions de Bombers, Mossos d'Esquadra, Agents Rurals i Protecció Civil.

Els menors formen part d'un grup d'escoltes que feia muntanyisme a la zona del Puig de l'Ofrena. En total, el grup el formaven dos monitors i vuit menors, i ahir va decidir separar-se. Els quatre adolescents van seguir un recorregut, i la resta de menors i els monitors, un altre.

Ahir, els monitors van parlar amb els menors i els van dir que estaven bé i que havien passat pel Mas del Coll de Santigosa. Aquest matí, el grup s'havia de trobar a la zona del Coll de Canes, situat a Riudaura (Garrotxa), a prop de la carretera N-260.

Els monitors i els altres menors hi han arribat, però els quatre adolescents no. Aleshores, els monitors han decidit desfer la ruta PR (de Petit Recorregut) que haurien d'haver seguit per arribar fins allà. Els han estat buscant durant hores, però no els han trobat.