Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per la mort de la seva dona al districte de Sants-Montjuïc a Barcelona. Els fets s'han produït aquest dilluns poc després d'un quart de dues del migdia quan els Mossos han rebut l'avís d´una persona que informava que els seus pares estaven ferits a dins de casa seva.

En arribar al lloc, els agents han pogut constatar que la dona, de 78 anys i nacionalitat espanyola, havia mort a causa de les ferides provocades per una arma blanca i el SEM no ha pogut fer res per salvar-li la vida.

L´home, de 82 anys i nacionalitat espanyola, estava ferit en estat greu, també per arma blanca, al terra del domicili i els serveis mèdics l´han traslladat a un hospital.

El TSJC ha informat que no constaven antecedents de violència entre la parella i que el jutjat d'instrucció número 22 en funcions de guàrdia ha procedit a l'aixecament del cadàver de la víctima. El jutjat procedirà a la inhibició al jutjat de violència.

Els Mossos han detingut l´home com a presumpte autor d´un homicidi i han obert una investigació per tal d´esclarir els fets.