La presidenta del PDeCAT i candidata a l'alcaldia de Barcelona, Neus Munté, ha defensat aquest dissabte la decisió de concórrer a les eleccions amb el nom de Junts per Catalunya: "no és una marca electoral, és molt més".

En la clausura de la Convenció Municipalista que s'ha celebrat a Castelldefels, Munté ha defensat que JxCat "significa molt" per "totes les persones que han apostat per la força de la unitat del sobiranisme per governar la principal institució del país i també tots els ajuntaments". La presidenta del PDeCAT ha assegurat que aconseguir el màxim nombre d'alcaldies en les pròximes eleccions municipals serà la garantia per "portar una llum d'esperança en aquest país".

A més, ha fet una crida a "la unitat, la transversalitat i a treballar pels nostres ajuntaments des del compromís ple i sincer amb tot allò que hem anat construint".

La presidenta del PDeCAT ha assegurat que el partit surt reforçat de la convenció amb "les idees més clares, una estratègia definida i una actitud que són guanyadores per a les pròximes eleccions municipals". Neus Munté ha explicat que el seu partit "ambiciona un país lliure i una manera d'entendre el país que no sigui amb persecució d'idees ni existència de presos polítics".