L'expresident català Carles Puigdemont ha rebut aquest dimecres la visita de la seva dona, Marcela Topor, al centre penitenciari de Neumünster, on està reclòs des de la seva detenció el passat 25 de març al nord d'Alemanya.

Topor ha arribat a la presó acompanyada de l'empresari català Josep Maria Matamala, que ha estat al costat de Puigdemont en tot moment des que va sortir d'Espanya fa cinc mesos, i ha saludat breument a les persones congregades a la porta, a les quals ha agraït la seva presència.

La de la seva dona és la segona visita que rep Puigdemont després de la del vicepresident primer del Parlament de Catalunya, Josep Costa, que el va visitar a primera hora d'aquest dimecres. A més, s'espera a la tarda l'arribada de l'eurodiputat i exministre d'Exteriors eslovè Ivo Vajg.

Puigdemont espera entre reixes la decisió del Tribunal Regional Superior de Schleswig-Holstein després que la Fiscalia General d'aquesta regió del nord d'Alemanya sol·licités dimarts la seva entrega a Espanya pels delictes de rebel·lió i malversació i demanés la seva permanència a la presó per risc de fugida.