El Comitè de la Defensa de la República (CDR) de la Cerdanya finalment ha decidit no tallar el túnel del Cadí aquest diumenge a la tarda. Fa dies, es va anunciar una acció sorpresa com a acte final d'una Setmana Santa plena d'actes reivindicatius per tota la comarca.

En el marc de la campanya en què els CDR del país han animat a no pagar els peatge de les autopistes durant l'operació tornada i amb la convocatòria del CDR de la Cerdanya a peu de la C-16 just abans d'arribar al peatge en direcció a Barcelona, s'havia anat creant la idea a través de les xarxes socials de la possibilitat d'un tall.

Satisfets amb aquest "rebombori" i havent aconseguit l'efecte que pretenien de desconcert, cosa que ha provocat una operació tornada molt més esglaonada, finalment han decidit no tallar la via.

El centenar llarg de persones que s'hi ha concentrat ha desplegat una pancarta on es podia llegir "Avui no tallem, demà ja veurem" i s'ha convidat tothom a una xocolatada per "celebrar" una setmana de mobilització diària.