Molta expectació a Ginebra en el primer acte públic de Carles Puigdemont a la ciutat Suïssa. Unes 900 persones participen aquest diumenge al vespre en la projecció del documental de producció francesa 'Catalunya: Espanya a un punt d'una crisi de nervis' sobre el referèndum de l'1-O a Catalunya i un debat sobre el dret a l'autodeterminació amb el líder de JxCat.

L'exdiputada de la CUP, Anna Gabriel, que s'ha establert a la ciutat, també és a l'acte, organitzat en el marc del Festival de Cinema i Fòrum de Drets Humans de Ginebra, així com també l'exdiputada cupaire Mireia Vehí, Txell Bonet, companya de Jordi Cuixart; Laura Masvidal, dona de Joaquim Forn, el vicepresident de l'ANC, Agustí Alcoberro; o el cantant Pau Llonch.

L'endemà de les eleccions a l'ANC, Alcoberro ha anunciat que dilluns assistirà a una taula rodona amb diversos juristes a Suïssa, i a una conferència a Lausana per explicar "la situació" de Catalunya. A més, dimarts també intervindrà en un acte al Casal Català de Zurich amb membres de l'Assemblea.

En un contacte amb la premsa en el marc del Festival de Cinema i Fòrum de Drets Humans de Ginebra, Alcoberro ha destacat que l'objectiu dels actes és donar a conèixer la "causa catalana" i internacionalitzar-la més.