Ana Julia Quezada, la dona de 43 anys que ha confessat haver acabat amb la vida de Gabriel Cruz i haver amagat el seu cos el passat 27 de febrer després que el nen de vuit anys abandonés la casa de la seva àvia paterna a Las Hortichuelas de Níjar (Almeria), ha estat conduïda per segona ocasió a la finca de Rodalquilar en què hauria ocultat el cadàver per a una reconstrucció dels fets, segons han informat a Europa Press fonts del cas.

La detinguda ha arribat a la finca, situada a menys de cinc quilòmetres de Les Hortichuelas, minuts després de les 17,30 hores juntament amb els investigadors, la comitiva judicial, encapçalada pel jutge instructor Rafael Soriano, i els advocats defensors designats mitjançant el torn d'ofici pel Col·legi d'Advocats d'Almeria, que a la seva entrada a la finca han reiterat davant els mitjans que la sospitosa estava "col·laborant" i que hauria mostrat "molt penedida" pel que ha passat.

La reconstrucció dels fets, que s'ha prolongat durant prop d'una hora, suposa la segona visita a la finca de la sospitosa des de la seva detenció diumenge passat, quan va ser sorpresa mentre transportava al maleter d'un vehicle el cadàver de Gabriel fins a la Pobla de Vícar i fora arrestada abans que pogués accedir a l'interior d'un garatge de l'habitatge en què també es va practicar un altre registre aquest dilluns a la seva presència.

Ana Julia Quezada s'hauria esfondrat en l'interrogatori que s'ha dut a terme aquest dimarts davant especialistes de la Guàrdia Civil al confessar que va matar el nen, segons han confirmat a Europa Press fonts de la investigació. Segons la seva advocada, l'interrogatori va durar prop de dues hores i va respondre "a totes les preguntes", sense poder més detalls a l'estar declarat el secret de sumari.

La lletrada Beatriz Gámez ha assegurat a preguntes de la premsa després d'abandonar la Comandància de la Guàrdia Civil que l'única sospitosa per la mort de Gabriel s'ha prestat a "col·laborar" amb els agents, alhora ha explicat que aquest dimarts ha estat la " primera vegada "que els especialistes li han demanat que parlés sobre els fets.

La Guàrdia Civil treballa aquest dimarts a contrarellotge per recollir proves a fi d'elaborar un atestat el més complet possible perquè, juntament amb l'informe de l'autòpsia, s'aportin proves sòlides al jutge que instrueix la mort del nen Gabriel Cruz.