Quatre homes armats i amb el rostre cobert amb un passamuntanyes van assaltar aquest diumenge a la nit els cinemes de Calafell, segons han confirmat fonts dels Mossos d'Esquadra a l'ACN. Pels volts de les onze de la nit, tres dels assaltants van entrar a l'interior dels cines mentre un quart esperava fora dins un cotxe.

Un dels lladres, amb passamuntanyes i el que possiblement era una arma curta, va amenaçar el personal del vestíbul, i dos més, també armats -un amb una arma i l'altre amb un objecte contundent- van entrar a les oficines on van exigir la recaptació a dos empleats. Els atracadors van fugir dels cinemes amb un botí que, segons ha pogut saber l'ACN, podria ascendir als 10.000 euros.

En aquell moment encara hi havia clientela al cinema. Segons fonts policials, el vehicle que conduïen els assaltants -un vehicle tipus compacte de color negre- va sortir en direcció a Cunit. Fins al moment no s'ha produït cap detenció d'aquest succés que porta la unitat d'investigació dels Mossos del Vendrell.