11 de febrer de 2018
11.02.2018
40 Años
40 Años

Artadi considera que els partits independentistes no estan "tan allunyats com per acabar en unes eleccions"

"No considerem en cap cas Puigdemont com a president simbòlic", ha reblat la portaveu de JxCat

11.02.2018 | 09:35

La portaveu de Junts per Catalunya (JxCat), Elsa Artadi, ha assegurat que els partits independentistes no estan "tan allunyats com per acabar en unes eleccions". En una entrevista que publica aquest diumenge el diari 'ARA', Artadi ha dit que "tot i que no descarta res", "no tindria sentit" que es fessin uns altres comicis. Amb tot, ha destacat: "no considerem en cap cas Puigdemont com a president simbòlic". "Ha de ser executiu, legitimat i president que ha de manar", ha reblat. "No entenem que s'estigui parlant de plans B quan hi ha un únic candidat i és el del Parlament", ha subratllat. Preguntada per si es pot fer una legislatura des de la capital belga, la portaveu de JxCat ha dit que "es pot fer des de tot arreu" però ha matisat que "la voluntat és que no sigui des de Brussel·les".

Elsa Artadi ha subratllat que "amb la investidura" de Puigdemont "no estem fent res que impliqui empresonaments". Per Artadi, "no tenen sentit" les declaracions del diputat d'ERC, Ernest Maragall, que va afirmar que "un no president no val cap presoner més". "Voldria dir que estaríem fent coses il·legals, i no les estem fent", ha conclòs.

En aquest sentit, la portaveu de Junts per Catalunya ha assegurat que el que no faran és autocensurar-se per "una amenaça de l'Estat per la seva obsessió que el president no continuï sent president". "De fet, la determinació del govern espanyol amb la idea que no ho continuï sent ens reforça en la legitimitat del que estem fent", ha explicat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema