Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta matinada a Santa Coloma de Gramenet un home per la mort d'un altre durant una baralla, segons ha informat la policia catalana. El detingut, com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi, és un home de 48 anys, nacionalitat espanyola i veí de Santa Coloma.

Els fets han passat a les 5.15 hores d'aquest diumenge quan una patrulla que es trobava fent tasques de seguretat ciutadana s'ha trobat una baralla al carrer De les Balears i ha comprovat que un dels implicats estava ferit molt greu per arma blanca. El Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) l'ha traslladat en estat crític a un centre hospitalari, on ha mort poc després. La víctima és un home de 25 anys, nacionalitat espanyola i també veí de Santa Coloma. El presumpte autor de l'homicidi ha estat detingut en el mateix lloc de la baralla.

Els Mossos de la Divisió d'Investigació Criminal, adscrits a l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord, s'han fet càrrec de la investigació per tal d'esclarir els fets. El cas es troba sota secret de sumari.