Toni Soler, presentador a Tv3, va suggerir en el seu compte de Twitter que un camió «atropelli successivament tots els membres» del Tribunal Suprem. «Voler que un tràiler atropelli successivament tots els membres del Suprem és delicte d'odi», es va preguntar en el seu compte de la xarxa social.

Aquest comentari ha generat una cascada de reaccions a la xarxa social Twitter en la qual ha estat publicat, tant ovacionant la seva actitud com censurant-la.

No és la primera vegada que el presentador de Tv3 és qüestionat pels seus durs comentaris relatius al procés secessionista a Catalunya, amb crítiques cap a líders com Inés Arrimadas, de Ciutadans, i una fèrria defensa dels exmembres del Govern empresonats, als quals considera «presos polítics».

Toni Soler és el creador de la productora Minoria absoluta, dirigida per Paco Escribano, responsable de programes de sàtira i humor com Polònia i Crackòvia.

Per la seva part, la número dos de la llista de Catalunya en Comú-Podem, Elisenda Alamany, considera que la decisió del Tribunal Suprem de mantenir a la presó el vicepresident destituït, Oriol Junqueras és pròpia d'un «tribunal de la inquisició». A través del seu compte de Twitter, Alamany ha afirmat aquest divendres a la tarda que és un atemptat a la llibertat ideològica. «Tots i totes al costat de la llibertat i dels drets democràtics», ha demanat la número dos dels comuns.