13 de novembre de 2017
13.11.2017

Retiren una maqueta d'una fira de Playmobil que representava una manifestació contra els empresonaments

El diorama d'ExpoClick Amposta havia generat polèmica a les xarxes tot i que, segons l'alcalde, no incompleix cap normativa

13.11.2017 | 06:30
La maqueta retirada.

ExpoClick Amposta ha retirat una maqueta que representava una manifestació contra els empresonaments dels consellers i dels líders de l'ANC i Òmnium. La decisió l'ha pres Somosclicks, organitzadors de l'esdeveniment, després que el diorama hagi generat polèmica a les xarxes socials i alguns mitjans digitals se n'hagin fet ressò i vegin "adoctrinament" en la composició.

Segons l'alcalde, Adam Tomàs, als organitzadors "els va fer temor" i, després de reunir-se també amb expositors i venedors de fora de Catalunya, van acabar retirant la maqueta dissabte a la nit. Això, tot i que, segons l'alcalde, no incompleix cap normativa de Playmobil i el consistori els va donar suport perquè la mantinguessin, si així ho volien.

Tomàs ha explicat a l'ACN que el consistori es planteja querellar-se contra dos dels mitjans per unes notícies publicades sobre l'assumpte que considera "tergiversades i surrealistes".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook