30 de octubre de 2017
30.10.2017

El fiscal Maza presenta les querelles contra el Govern i la Mesa del Parlament

La Fiscalia presenta càrrecs de rebel·lió, sedició, malversació de fons i 'altres delictes'. Se'ls citarà a declarar en els propers dies i llavors s'estudiaran les possibles mesures cautelars

31.10.2017 | 09:47
El fiscal José Manuel Maza.

El fiscal general de l'Estat José Manuel Maza ha presentat aquest dilluns al migdia les querelles que ha interposat contra els membres del Govern i contra els que formen part de la Mesa del Parlament. Maza ha precisat que les querelles responen a uns presumptes casos de rebel·lió, sedició, malversació de fons i 'altres possibles delictes' que hagin pogut cometre els querellats.

Les demandes, ha especificat el fiscal, contra els membres del Govern han estat presentades a l'Audiència Nacional mentre que les que fan referència als membres de la Mesa han entrat al Tribunal Suprem, atès que conserven la seva condició d'aforats; condició, aquesta, que Puigdemont o els consellers van perdre en el moment del seu cessament.

Maza ha afegit que en els propers dies tots els querellats seran cridats a declarar i que, llavors, es decidirà si cal aplicar contra ells algun tipus de mesura cautelar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema