Un grup de passatgers va agredir al metro de Barcelona tres vigilants de seguretat, que van patir lesions de diversa consideració, en intentar calmar-los quan estaven provocant aldarulls a l'interior d'un comboi de la línia 5. L'agressió es va produir diumenge passat entre un i dos quarts de set del matí, quan la companyia va rebre un avís que dins d'un tren de la línia 5 hi havia un grup de sis o set passatgers amb comportaments incívics.

Dos vigilants de seguretat de TMB van pujar al comboi a l'estació de Sants i van intentar que els esvalotadors deixessin de provocar aldarulls, encara que els joves van continuar amb una actitud hostil i van agredir els dos agents. Un passatger, que es va identificar com a vigilant de seguretat privada fora de servei, va intervenir en ajuda dels agents de seguretat, fet pel qual també va ser agredit.

Quan el comboi va arribar a l'estació de Gavarra, els autors de l'agressió van aconseguir fugir, sense ser localitzats pels vigilants de reforç, fet pel qual es va alertar els Mossos d'Esquadra.

Els tres vigilants agredits van ser inicialment atesos pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'estació de Cornellà, cap d'ells en estat greu, si bé els dos vigilants del metro van acudir posteriorment a la mútua laboral per ser tractats de contusions i hematomes i el tercer vigilant va ser traslladat a l'hospital Moisès Brogi perquè l'atenguessin de dues ferides a la cara i al cap. Els tres vigilants han interposat ja una denúncia davant els Mossos d'Esquadra, que han iniciat una investigació per intentar identificar, localitzar i detenir els agressors.