Dues persones van morir en un accident entre un camió i un turisme a la carretera C-37 a Valls. El sinistre es va produir poc després de tres quarts d'onze del matí a l'altura del quilòmetre 4,8, on un tràiler que circulava per la C-37 en direcció a Alcover va bolcar després de fer la rotonda que permet l'accés a l'A-27 i va caure a sobre d'un monovolum Citroen Picasso que circulava en sentit contrari i entrava a la rotonda.

Les víctimes són un matrimoni d'edat avançada que viatjava al turisme. Concretament, són el conductor, P.M.B., de 75 anys, i la passatgera davantera, C.M.R., de 77 anys, els dos veïns d'Alcover. Els dos van quedar atrapats a l'interior del seu vehicle i les tasques d'excarceració es van allargar durant més de dues hores. Per la seva banda, el conductor del camió va resultar ferit lleu i va ser traslladat a l'hospital de Valls.

Arran de la bolcada, el camió, que transportava gra, va perdre part de la càrrega i aquesta va quedar estesa a la calçada. La via va quedar tallada en els dos sentits de la marxa al punt de l'accident i es van fer desviaments senyalitzats. Fins al lloc del sinistre s'hi van desplaçar vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra.