Els agents dels Mossos d'Esquadra van trobar ahir al migdia els cadàvers de tres persones d'una mateixa família: un home, una dona i un nadó. Els cossos van ser trobats al districte de Sant Martí de Barcelona i tenien ferides d'armes de foc.

Els agents de policia van rebre l'avís de l'incident a les 14:30h i seguidament es van desplaçar al lloc dels assassinats. Allà, es van trobar els tres cadàvers de la família en el seu domicili del carrer de Llull de Barcelona. La dona va ser trobada morta a la porteria de l'immoble, mentre que l'home i el nadó d'onze mesos van ser trobats sense vida a l'interior del pis. En els tres casos, les víctimes presentaven ferides per una arma de foc.

Actualment, les investigacions dels Mossos d'Esquadra fan pensar que un dels adults hauria disparat mortalment a les altres dues persones i posteriorment s'hauria suïcidat. A més, la policia també treballa amb la hipòtesi que es tracta d'un cas de violència masclista ja que, segons sembla, l'home hauria estat l'autor dels crims de la dona i el menor. Pel que sembla, en un primer moment l'home hauria disparat a la dona al carrer i després hauria tornat al domicili que compartien, hauria matat aquí el nadó i després s'hauria suïcidat. Fonts dels veïns van assenyalar que la parella vivia a Barcelona des de feia només un parell d'anys i que tots dos procedien d'Alemanya.

El Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Barcelona va decidir decretar el secret de les actuacions sobre el cas fins que no es tingui una hipòtesi concreta dels incidents.